Tilmeld Zalando Lounge og spar op til 75% på kjoler m.m.

Kvinde i en hvid kjole med prikker smiler

Sommerklar? Sådan står du knivskarpt 

Den kommende sommer er en god motivationsfaktor, i forhold til at komme i form og opdatere din garderobe, så du er klar til at stå knivskarpt når solen bryder frem og den grå himmel bliver blå. Det varmere vejr betyder, at du endelig kan lægge det store vintertøj væk og begynde at nyde udelivet igen. Du har måske også nogle kommende begivenheder, f.eks. ferier eller bryllupper, som du gerne vil se godt ud til. Uanset hvad din grund er, er vintermånederne et ideelt tidspunkt til at fokusere på at blive gøre noget godt for din krop og samtidig en undskyldning for at opdaterer din garderobe. Er du klar til sommeren så hop du blot videre, men hvis du inderst inden ved, at der mangler lidt før du er helt sommerklar, så gør dig selv den tjeneste at læse med i denne artikel, hvor vi giver dig nogle tips til hvordan du kan stå knivskarpt. 

Find en træningsform der passer dig 

Alle kvinder er forskellige. Nogle af os er morgenmennesker, mens andre foretrækker at sove længe og gå i gymnastiksalen senere på dagen. Nogle af os er hjemmegående mødre, mens andre har krævende karrierer. Og nogle af os kan lide at træne alene, mens andre foretrækker motivationen i et gruppehold. Pointen er, at der ikke findes en standardtilgang til fitness. For at finde den træningsmetode, der fungerer bedst for dig, er det vigtigt først at forstå din egen mentalitet, ved at overveje om du er typen der kan holde motivation oppe selv, eller om du er typen der har brug for at nogen der presser dig og giver dig spark bagi. 

Find ud hvad sommerens tendenser bliver 

Det kan være svært at forudse trends, men der er dog nogle måder at holde sig på forkant med de nyeste tendenser på. For det første er det vigtigt at følge med i de nyeste modemagasiner og på de hotteste modeblogs. På den måde kan du se, hvilke stilarter der er på mode i øjeblikket, og hvilke der er på vej ud. For det andet er det nyttigt at lægge mærke til, hvad berømtheder og andre trendsættere har på. Disse personer er ofte på forkant med moden, så hvis du er opmærksom på deres stil, kan det give dig en god idé om, hvad der vil være populært i de kommende måneder. Endelig skal du ikke være bange for at eksperimentere med din egen personlige stil. Mangler du inspiration, så kan du finde den her